Undersköterska


Vill du jobba med oss på Tranås Hemservice som satsar mot att bli bäst på att utföra hemtjänst i hela Sverige?


Om oss
Tranås Hemservice fick den 1 september 2018 nya ägare och har som vision att bli det bästa och mest moderna exemplet på hur man driver ett hemtjänstföretaget i Sverige. Vi har mellan 60-70 kunder som har valt oss som utförare till sin hemtjänst. Vårt mål är att tillhandahålla bästa möjliga service och ha så hög personalkontinuitet som möjligt.
Den mätning som gjordes i Tranås kommun november 2016 visade att vi hade 8 st medarbetare per kund under en 14 dagars period. Företaget har som huvudsysselsättning hemtjänst men har även en stor kundkrets inom hushållsnära tjänster.
Idag är vi 20 anställda och 80% av personalen är utbildade undersköterskor.


Vi erbjuder dig

– En trygg arbetsplats med hög teamkänsla
– Kollektivavtalsenliga löner och försäkringar (Kollektivavtal med Kommunal)
– En nytänkande arbetsplats med digitala och moderna lösningar
– Friskvårdsbidrag


Om tjänsten

Vi söker dig som är en utbildad undersköterska som vill arbeta i ett bra team och bolag som har stora planer för framtiden. Vi håller just nu på att modernisera och utveckla vår verksamhet, vill du vara en del på vår resa och hjälpa våra kunder i deras vardag?


Vi värdesätter att du är
– Ansvarsfull
– Serviceinriktad
– Noggrann
– Flexibel
– Självständig
– Ostraffad

Har du frågor?
Filip Printzell
Regionchef
0763 – 10 36 61
filip@stadarna.se

Vi ser fram emot din ansökan!Ansök

Ansvar, bemötande, kvalité
Städarna Sverige AB förvärvade Tranås Hemservice den 1 september 2018 och har som vision att bli det bästa och mest moderna exemplet på hur man driver ett hemtjänstföretaget i Sverige.
Städarna Sverige AB grundades 2009 och är idag Sveriges 3:e största hemservicebolag med över 400 medarbetare uppdelat på 20 orter.

Städarnas ledord är ansvar, bemötande & kvalitet och detta genomsyrar hela verksamheten. Detta tillsammans med vår vision om att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare blir en oslagbar kombination. Vi alla tar ett ansvar både inom och utanför företaget. Alla våra medarbetare levererar ett bemötande i världsklass och tjänsterna som vi utför är av högst kvalitet.
Det är Ansvar, Bemötande & Kvalitet!