Hemtjänst

Tranås Hemservice har som vision att bli det bästa och mest moderna exemplet på hur man driver ett hemtjänstföretag i Sverige. Vi har funnits i 10 år och har lång erfarenhet inom vård och omsorg.
Våra värdeord och något vi arbetar ständigt med är ansvar, bemötande och kvalité.
Vår huvudsyssla är hemtjänst men har även en stor kundkrets inom hushållsnära tjänster. Idag är vi 20 anställda och minst 80% av medarbetarna är utbildade undersköterskor.

Vi har kollektivavtal med kommunal.

För att ha så stor kvalité som möjligt på vår verksamhet så jobbar vi efter den kvalitétsdeklaration som Tranås kommun fastställt. Kvalitétsdeklarationen finns på www.tranas.se. Tranås hemservice har ett ledningssystemet för kvalité, som motsvarar kraven i Socialstyrelsens föreskrifter. Detta innebär bland annat att vi har skriftliga rutiner och checklistor som vi följer för att leverera god kvalitet. Våra ledord är ansvar, bemötande och kvalitet och detta genomsyrar hela verksamheten. Detta tillsammans med vår vision om att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare blir en oslagbar kombination. Vi alla tar ett ansvar både inom och utanför företaget. Alla våra medarbetare levererar ett bemötande i världsklass och tjänsterna som vi utför är av högst kvalitet! Det är Ansvar, Bemötande & Kvalitet!

Läs om vårt Ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete enl SOSFS 2011:9

Du som har hemtjänst hos oss eller du som behöver extra hjälp har även möjlighet att köpa till tid av våra hushållsnära tjänster. Det kan exempelvis vara hjälp med tvätt, städ, inköp och ledsagning.

Vi använder oss endast av miljövänliga städprodukter för att skapa en sund miljö för både medarbetare och kund.

Med hjälp av RUT-avdraget betalar du endast halva arbetskostnaden.

Vill du välja oss som utförare, kontakta Tranås kommuns biståndshandläggare.
Telefonnummer 0140- 688 27 (vardagar 8-16.30)

Se information om bolagets ekonomi och styrelse på Allabolag
Tranås Hemservice är en del av Städarna Sverige

Vad behöver du hjälp med?